FAQs

Tag dig tid til at læse de ofte stillede spørgsmål nedenfor, før du kontakter os, for 90 % af dem vil blive besvaret her. Hvis de ikke er, er du velkommen til at sende os en e-mail: info@hubbyz.com
 
Q. Hvornår Ankommer Min Ordre?
 
A. De fleste ordrer behandles inden for 2-4 arbejdsdage efter bestilling.
En e-mailbekræftelse med dit sporingsnummer vil blive sendt til e-mailadressen, når ordren er blevet afsendt. Ordrer sendes fra vores nærmeste lager baseret på din placering.
 
Dette er estimerede tider baseret på aktuelle leveringstider*.
Danmark: 7 - 15 arbejdsdage
Q. Er min ordre blevet afsendt endnu?

A. Ordrer afsendes normalt inden for 2-4 arbejdsdage, nogle gange hurtigere. Du vil modtage en afsendelsesmail, når din ordre er afsendt, men tjek venligst din spam-/junkboks, hvis den skulle være havnet der. Hvis du ikke kan finde din afsendelsesmail eller tror, at du har slettet den, kan du kontakte os på info@hubbyz.com, så kan vi give dig oplysninger i realtid om, hvorvidt din ordre er blevet afsendt eller ej.

Q. Min vare ankom ødelagt eller beskadiget, hvad kan jeg gøre?

A. For det første undskylder vi, hvis dette er sket. For at hjælpe os med at ordne det, bedes du tage billeder og sende dem til os på info@hubbyz.com, når de er modtaget, vil vores team tage sig af det. Vi skal underrettes inden for 48 timer efter pakkens ankomst og er heller ikke ansvarlige for eventuelle emballageskader, da det er kurerens job at håndtere med omhu. Dette er uden for vores kontrol.

Q. Jeg bestilte 2 eller flere varer, hvorfor modtog jeg kun én?

A. Når du bestiller flere varer ad gangen, kan de blive sendt separat, da produkterne sendes fra forskellige lagre, som vi ejer. Du modtager måske den ene vare før den næste. Så gå ikke i panik, hvis du ikke modtager alle dine varer på én gang ... du skal nok få dem!
 
Q. Jeg har brug for at annullere eller ændre min ordre, hvordan gør jeg det?

A. Vi gør altid vores bedste for at annullere din ordre, men hvis din ordre allerede er afsendt eller behandlet, kan vi ikke annullere din ordre. Hvis du gerne vil ændre din ordre, f.eks. stil, størrelse eller en leveringsadresse, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle ændringer, forudsat at din ordre ikke allerede er afsendt. Hvis din ordre er afsendt, kan vi ikke ændre ordren, men vi byder altid en returnering velkommen, hvis du gerne vil.

Q. Kan jeg få pengene tilbage eller returnere?

A. Vi har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis der er gået 30 dage, siden du modtog dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refundering eller ombytning. For at få pengene tilbage skal varen være i den stand, du modtog den i, med æske, emballage og alt tilbehør inkluderet.

Q. Hvilke lande sender I til?

A. Vi sender GRATIS over hele verden til alle lande.

Q. Har I en garanti?

A. Ja, selvfølgelig! Alle ordrer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Send os blot en e-mail, så hjælper vi dig gerne med at returnere.